maanantai 19. elokuuta 2013

Pitsimyssy ja mattoja

Hei! Nyt vasta sain aikaiseksi laittaa näytille ajat sitten tekemäni maton kuvan,jonka tekeminen oli yhtä tuskaa,mutta kyllä sen valmiiksi sain,otti nimittäin ranteisiin niin paljon että meinasin monet kerrat jo luovuttaa. Se on tehty Esteri-ontelokuteesta.Ohje Kauhavan kangasaitasta.
  Tein myös Novitan Tuubi-lankasta tämän pienen maton meidän vessaan,sitä oli paljon helpompi virkata jostain syystä.Loppulankasta tein vielä hedelmäkorin ja pienen pannunalusen jonka ohje löytyi netistä,nimi oli muistaakseni Pipari-pannunalunen.Hedelmäkorin ohje on Kauhavan kangasaitan sivuilta.
  Nuoremmalle tyttärelle tein syysmyssyksi tuollaisen pitsisen version,jonka ohje oli myös samasta kuin edellisetkin.Nimellä Sulo-myssy.
  Sain tilauksen tehdä pari mattoo tuolla samalla ohjeella kuin tää eka matto,teen sen vaan trikookuteesta,mustasta sellaisesta.Saa nähdä pystynkö tekee vai sanooko ranne sopimuksen irti....
  Ja sitten muistin vielä kuvata tuon kesäkassini jonka tein kesän alussa ja olen sitä ahkerasti käyttänyt,palojen mallina oli afrikantähti ja kasaamiseen otin mallia kässäily-ystäväni sivuilta ;)
  Asteri-matto n.110 cm


  Pieni Paula-matto n.80 cm


Pipari-pannunalunen
  Hedelmäkori  Kori ylhäältä päin


  Pitsimyssy omistajallaan


  Tässä näkyy tuo kuvio paremmin,helppo malli
  Kesäkassi,kahvat on Novitalta


6 kommenttia: